Lodaer Img

Fisioteràpia esportiva

Fisioteràpia esportiva

La fisioteràpia esportiva és un suport essencial per a qualsevol esportista, ja que no sols se centra en la recuperació de lesions, sinó també en la millora del rendiment i la prevenció de futures complicacions. La valoració, el diagnòstic, la prevenció i la readaptació són components clau que garanteixen una pràctica esportiva segura, contribuint significativament a l’èxit i benestar de l’esportista.

En Avant Fisioteràpia, oferim un programa de fisioteràpia esportiva dissenyat per a enfortir les àrees més febles del pacient i potenciar les capacitats bàsiques necessàries segons cada esport. El nostre objectiu és minimitzar els riscos durant la competència i optimitzar el rendiment dels esportistes.

Per a valorar als nostres esportistes, utilitzem cribratges avalats per organismes oficials de l’esport. En els casos necessaris, la valoració s’estén a proves específiques o proves d’imatge complementàries, la qual cosa ens permet realitzar un seguiment detallat de la lesió o de qualsevol antecedent lesional de l’esportista.

En quant al tractament de lesions esportives, oferim un abordatge actiu i dinàmic, enfocat a optimitzar els temps de recuperació i readaptació, sempre que el tipus de patologia i la seua evolució natural ho permeten.