Lodaer Img

Fisioteràpia neurològica

Fisioteràpia neurològica

En la nostra clínica oferim fisioteràpia neurològica, dirigit a persones que han sofert una lesió o pateixen una malaltia del sistema nerviós central o perifèric. El nostre objectiu és ajudar a millorar la qualitat de vida dels pacients, facilitant la recuperació de la mobilitat, la força, la coordinació i la independència en les seves activitats diàries.
Tractem diverses afeccions neurològiques com a accidents cerebrovasculars («ictus»), esclerosi múltiple, Parkinson, paràlisi cerebral, lesions medul·lars, neuropaties i altres malalties neurodegeneratives. A través d’una avaluació exhaustiva, dissenyem plans de tractament personalitzats que combinen exercicis terapèutics, tècniques de reeducació motora, entrenament de l’equilibri, i estimulació sensorial.
La fisioteràpia neurològica s’enfoca a maximitzar la funcionalitat del pacient, treballant en àrees clau com el control postural, la mobilitat articular, la marxa i la prevenció de complicacions secundàries. Els nostres tractaments són adaptats a les necessitats i capacitats individuals de cada pacient, assegurant un enfocament integral i efectiu en la seva rehabilitació.
Ja sigui que et trobis en una fase aguda o crònica de la teva condició, el nostre compromís és donar-te suport en cada etapa del procés de recuperació, ajudant-te a aconseguir el teu màxim potencial d’independència i benestar.