Lodaer Img

Cefalees i vertígen

Cefalees i vertígen

Cefalees (maldecaps) i vertígens, són dues condicions que poden afectar greument la qualitat de vida dels qui les pateixen. El nostre enfocament es basa a identificar i tractar les causes subjacents d’aquests símptomes, proporcionant alleujament durador i millorant el benestar general del pacient.
Les cefalees poden tenir múltiples orígens, com a tensions musculars, problemes cervicals o disfuncions temporomandibulars. Els nostres fisioterapeutes avaluen el teu cas de manera integral per a dissenyar un pla de tractament personalitzat que inclou tècniques manuals, mobilització articular, exercicis d’estirament i enfortiment, així com reeducació postural. Aquest enfocament ajuda a reduir la freqüència, intensitat i durada dels episodis de mal de cap.
El tractament del vertigen, d’altra banda, s’enfoca a abordar les disfuncions del sistema vestibular o problemes cervicals que poden causar marejos, inestabilitat i pèrdua d’equilibri. Utilitzem tècniques específiques com la rehabilitació vestibular, tècniques manuals i exercicis d’equilibri, per a restaurar la funció normal del sistema vestibular i reduir o eliminar els episodis de vertigen.
El nostre objectiu és brindar-te un alleujament efectiu i durador, ajudant-te a recuperar la normalitat en la teva vida diària. Si sofreixes de cefalees recurrents o vertígens, la fisioteràpia pot ser la clau per a la teva recuperació. Som aquí per a ajudar-te a sentir-te millor i viure sense les limitacions que aquestes condicions imposen.